/En

AIKAWA CSOPORT

Az AIKAWA Hungária Elektronikai Kft. dunaújvárosi gyárával alapításától kezdve, azaz 1999 óta autóipari beszállító, japán tulajdonú cég.
 

Finommechanikai termékeink a legtöbb autómárkában megtalálhatók: BMW, Volvo, Audi, Skoda, Mercedes Benz, Honda, Porsche, Toyota, VW, Renault, Suzuki, Chrysler, Jaguar.


Megfelelünk az autóipari beszállítók számára előírt minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszereknek, és a szükséges minősítésekkel is rendelkezünk


Üzemeinkben zömmel autó-audióberendezések fém alkatrészeit gyártjuk, melyeket főleg saját készítésű progresszív présszerszámokkal préselünk. Ezen alkatrészeket igény szerint tovább munkáljuk, pl. menetet fúrunk, szegecselünk, és komplex mechanikai szerelést is végzünk (pl. CD kiadó mechanikák, és hasonlók.) Egyéb alkatrészeket is gyártunk az autóipar számára, különböző rögzítő elemeket, illetve kisebb mértékben nem autóipari elemeket is, mint pl. márkás klíma berendezések fém alkatrészei.


Vevőinknek körülbelül 500 különböző terméket szállítunk havi-, heti-, vagy napi rendszerességgel.


A távol-keleti régióban az AIKAWA Csoport meghatározó szereplő a préselési technológiákat alkalmazó gyártó cégek körében. Az AIKAWA Csoport leányvállalatai szerte a világon megtalálhatóak, úgy mint Japán, Kína, Fülöp- szigetek, Indonézia, Malaysia és egyedüliként Európában az Aikawa Hungária Elektronikai Kft.  A termékpaletta széles, termékeinket használják az autóiparban, számítástechnikában, háztartási berendezésekben is.  


Országokra bontva:

Európa: AIKAWA Hungária Elektronikai Kft.

Indonézia: PT.EXAS BATAM

Malajzia: AITOP PTE LTD. Singapore; EXAS  SDN.BHD.

Kína

AIKAWA ASIA TRADE, LTD, Hong Kong

DONGGUAN AIKAWA TEIRON ELECTRONICS CO.,LTD.

WUXI AIKAWA TEIRON ELECTRONICS CO.,LTD.

DALIAN AIKAWA TEIRON ELECTRONICS CO.,LTD.

Japán:

AIKAWA PRESS INDUSTRY CO.,LTD.HEAD OFFICE

AIKAWA PRESS INDUSTRY CO.,LTD. TAKANE PLANT

AIDEX CO.,LTD.
Akita

Vietnám:
AIKAWA VIETNAMCO.LTD

Fülöp-szigetek:
EXAS PHILIPPINES, INC.
Cebu

EXAS PHILIPPINES,INC. Manila

AIKAWA PHILIPPINES,INC.
Batangas


Ha Ön az AIKAWA Hungáriának partnere, akkor az egész csoport Önnek dolgozik. Érdeklődés esetén állunk szíves rendelkezésére!