/Hu

ECO / Környezettudatosság

A megelőzés a legfontosabb elv, amit szem előtt tartunk tevékenységünk során, folyamatosan követve azt az utat, amely a humán értékek fenntartásához vezet. A környezettudatosság kiemelkedően fontos szerepet játszik cégünk számára. Gyártási technológiánk környezetbarát, igyekszünk minél kisebb mennyiségben használni környezetszennyező anyagokat.

A környezetterhelést más módszerekkel is minimalizálni szeretnénk, ezért bevezettünk olyan intézkedéseket (pl. az FMEA módszer logikáján alapuló környezeti hatáselemzést), amelyek jótékony hatása közvetetten is hat a környezetünkre, és a gazdaságosság szempontjából sem elhanyagolható.

Szervezetünk rendelkezik ISO 14001:2015 tanúsítással, környezetvédelmi politikánkat (pdf) is ennek szellemében alakítottuk. 

Szeretnénk, ha minél szélesebb rétegekben elterjedne a környezettudatos életszemlélet, mert ez messze nem csak egy szabvány szerinti minősítést jelent, hiszen a bolygónk megóvása a cél. Ezt olyan feladatnak tekintünk, amit a mindennapi tevékenységeink során folyamatosan szem előtt tartunk és életvitelünk részét képezi.

 

Környezetvédelmi politika (1,4 Mb; pdf)

ISO 14001:2015 Tanúsítvány (0,126 Mb; pdf)

Energetikai éves jelentés (pdf)